marți, 24 martie 2015

Recastigarea dragostei pierdute

         Ai iubit si apoi ai pierdut dragostea? Te simti nenorocit pentru asta si simti ca ai gresit si nu mai ai cum sa te intorci si sa repari ceea ce ai gresit? Haideti sa vedem impreuna ceea ce este de facut!            
         Nicolae Iorga spunea: “Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta”. Daca ai pierdut, la un moment dat, dragostea persoanei de langa tine, gandeste-te bine inainte de a incepe sa suferi pentru asta: oare chiar era vorba de persoana pe care ti-ai dorit-o mereu, pe care ai fi pastrat-o langa tine toata viata sau, prin pierderea acestei dragoste, ti s-a dat, poate, sansa sa intalnesti o alta, mai mare, poate chiar cea pe care o cautai si o asteptai mereu? Pentru ca, daca este asa, inseamna ca prin aceasta pierdere ti s-a facut un serviciu, ea nefiind altceva, de fapt, decat o trambulina spre urmatoarea. Asta, evident, daca ai invatat ceva din ceea ce ai gresit in relatia pe care tocmai ai incheiat-o. Si chiar daca
nu ai gresit tu, gandeste-te care au fost greselile pe care le-a facut fata de tine, persoana de care te-ai despartit, pentru a nu face si tu aceleasi greseli, in viitor. In dragoste, ca si in viata, poti invata atat din greselile proprii, cat si din cele ale partenerilor. Important e sa deschidem bine ochii si sa le analizam cu atentie, cu obiectivitate si, foarte important, fara resentimente.
         Daca, insa, crezi ca dragostea pe care ai pierdut-o putea fi, daca ai te-ai fi purtat altfel, o mare sansa spre fericire, trebuie sa te gandesti bine daca nu se mai poate face ceva ca sa recuperezi ceea ce tocmai ai pierdut, pentru a nu regreta mereu aceasta pierdere…
         Cum se poate face acest lucru? Poate ar trebui sa urmam sfatul lui Constantin Brancusi: “Exista un scop in orice lucru. Pentru a-l atinge trebuie sa te lepezi de tine insuti”. Pentru a recastiga o dragoste pierduta trebuie sa ne “lepadam” de noi si sa incercam sa intram in pielea persoanei pe care tocmai am pierdut-o, pentru a ne da seama ce a simtit ea, ce a deranjat-o in diferite situatii, cum ar fi asteptat si cum ar fi dorit sa se poarte persoana de langa ea si, daca ajungem la concluzia ca s-ar fi putut sa facem altceva decat am facut, sa incercam sa “dregem” cat mai rapid si mai eficient situatia. 
         “O dragoste apusa e ca un vulcan, niciodata nu poti zice ca a trecut pericolul de a izbucni din nou”, spunea Octavian Goga. Asa incat, ia-ti inima in dinti si fa tot ce poti pentru a reaprinde vulcanul; important este sa pui cat mai mult suflet in ceea ce faci, pentru ca asta se simte, aici nu poti trisa.
         Maria Robinson spunea: “Nimeni nu poate sa se intoarca in timp si sa fabrice un nou inceput, dar oricine poate incepe azi si sa fabrice un nou sfarsit”. Ceea ce ai spus si ceea ce ai facut si-a luat deja zborul si nu mai poti opri, dar poti lua de la capat totul si, de data asta, s-o pornesti cu dreptul! Pentru ca acum stii unde ai gresit si cum poti repara si, mai ales, unde si cum nu mai trebuie sa gresesti pentru a mentine dragostea aproape de tine.
         Daca vrei sa cresti in viata trebuie sa inveti sa transformi piatra de care te-ai impiedicat in treapta pentru a urca… transforma pierderile tale in victorii! 






         Haideti sa citim acum cateva bancuri referitoare la acest subiect: 

* O tipa isi suna prietena: 
- Auzi draga, sa stii ca sunt disperata! Sotul meu nu ma mai baga in seama deloc! 
- Da.... stiu cum e, si eu am trecut prin asta! 
- Si cum ai rezolvat problema? 
- Pai du-te si tu la coafor, aranjeaza-ti parul, imbraca-te cat mai sexi si asteapta-l cu cina, provoaca-l! A doua zi tipa urmeaza sfatul prietenei si isi asteapta sotul. Sotul vine obosit de la serviciu, cand acasa... surpriza! Sotia il astepta cu masa pregatita, imbracata foarte sexy, iar cand i-a servit masa a lasat sa se vada anumite parti ale corpului. Sotul o priveste un timp, dupa care ii spune: 
- Daca n-ai fi nevasta-mea… mama ce ti-as face!!!!! 

* Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte. 
- Acum, spune sotul, spune-mi cum arat fara mustata? 
- Aaa! Tu esti… 

* Dilemele sotului prins la amanta:
Un barbat surprins la amanta de catre sotie, sare de la etajul 5. In cadere se gandeste: Nu puteam sa stau acasa cu nevasta… sa mananc un gratar… sa beau un sprit... si cine stie... poate sa fac si sex?!? 
Cade cu noroc pe o capita de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si cugeta: Doamne, cum e omul... numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap...

3 comentarii:

  1. MĂRTURIE

    Numele meu este Navita, eu sunt din Polonia, împărtășesc asta la baza lumii cu adevărata mea poveste de viață, vreau ca lumea să știe despre dr. Ogundele, un om grozav care este puternic și onest, aveam probleme cu soțul meu și m-a divorțat, doar pentru că nu am avut un copil pentru el după 9 ani de căsătorie și căut ajutor de pretutindeni, știu că cineva mă poate ajuta și am văzut un anunț al unui bărbat care vorbea despre dr. Ogundele despre cum el i-ar putea ajuta cu 24 de ore, i-am contactat repede și mi-a spus că mă va ajuta cu problema mea cu 48 de ore nu am fost sigur de cuvintele lui, până acum mi-a adus înapoi sotul meu care a plecat în mai puțin de 48 de ore și de când întoarcerea soțului meu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru că sunt însărcinată cu copilul, mărturisesc astăzi pentru că i-am spus lui Dr Ogundele că voi lăsa lumea să știe despre el și chiar și pentru aceia dintre voi care au nevoie de soluție în problemele voastre de viață, contactați-l astăzi și găsiți soluția prin: WhatsApp și Viber Chat: +27638836 445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dr. Sango te ajută să-l recuperezi pe fostul tău ”, el este într-adevăr o vrajă de dragoste reală și cinstită, mi-a întors soțul. Sunt Zara din Statele Unite, mă bucur atât de mult că soțul meu s-a întors după ce m-a părăsit pentru o altă femeie. Soțul meu a avut o poveste de dragoste cu un coleg și îl iubesc atât de mult pe soțul meu, dar el m-a înșelat cu colegul său și această fată cred că soțul meu a folosit o vrăjitoare sau magie neagră încât nu m-a urât și a fost atât de critic și nesolicitat Plâng toată ziua și noaptea că Dumnezeu îmi va trimite un ajutor pentru a-l restabili pe soțul meu! Eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor pe internet și am găsit un site care sugerează că dr.Sango poate ajuta la recuperarea rapidă a fostului iubit. Deci, am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut multă dragoste. După ora 16, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine, Doamne! Am fost atât de fericit și astăzi sunt fericit pentru soțul meu din nou și trăim fericiți împreună și sunt recunoscător pentru puternica roată de vrăji Dr.Sango, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea aici. dacă ești aici și persoana iubită te refuză sau dacă soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe dr.Sango pentru ajutor acum. Iată contactul său. Trimiteți un e-mail la spellspecialistcaster937@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie doar să spun această mărturie, numele meu este Mariah Carey, m-am căsătorit cu 9 ani în urmă fără nici un copil care să arate pentru asta, soțul meu m-a urât și soacra mea s-a purtat atât de rău, asta m-a frustrat, am venit Căutând ajutor online, apoi am văzut multe mărturii despre cum Dr Dawn acuna a ajutat mulți bărbați și femei, am contactat-o ​​imediat pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, ea a promis că mă va ajuta și mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut totul perfect, la urma urmei, ea mi-a cerut să merg la spital o scrisoare de 1 lună și spre surprinderea mea am fost însărcinată în 1 săptămână, dar acum îi sunt atât de recunoscătoare pentru că am născut frumosul meu băiețel și eu și familia mea trăim în pace și fericire. acum, contactează-o pe Whatsapp. (+2348032246310)
    *Daca vrei sa ramai insarcinata
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală sau orice altceva.

    RăspundețiȘtergere